Forum, pełne informacji dla Nas studentów
Administrator
Jak wszyscy widzimy cieżko jest spotkać sie cała grupa, dlatego też zachęcam do pisania na tym forum by chociaż trochę łatwiej było nam spamietac wszystkich z wydziału.
Tak więc może jeszcze raz każdy napisze coś o sobie, a ja zacznę by dalej było łatwiej.
Nazywam sie Łukasz Filipowicz i studiuje w WSB z wielu powodów.... Jednak nie będę zanudzał o szkole, interesuje sie sportem (trojboj siłowy, piłka nożna, wspinaczka). Lubię chodzić do kina, na kabarety.
Moją drugą połówką jest Monika ktora takze z nami studiuje, Mam dwoch braci 28lat i 9lat. Mieszkam w Gda od urodzenia i chętnie pokaże wam ciekawe miejsca w trojmiejscie i okolicach.
Lubię dużo spać, jeść. Nie lowie ryb chociaż je uwielbiam..a właściwie to juz wiecej głupot nie pisze, mam nadzieje ze wszyscy przebrniemy przez WSB i bedą to ciekawe lata dla nas wszystkich.
Nowy użytkownik
Ja myślę że trzeba naszym znajomym przypomnieć że istnieje coś takiego jak e-mail i te forum bo chyba trochę zamuli ;P
Co do informacji o mnie to nazywam się Michał Giedziewicz , dlaczego studiuje akurat tu ? Fajna specjalizacja i blisko miałem ;]
Mam dwóch młodszych braci , interesuje się sportem i motoryzacją ;] Co do spotkania jestem jak najbardziej za tylko trzeba się zorganizować bo jeżeli tak dalej pójdzie to słabo to widzę ...
hmmmmm coś jeszcze ? To chyba jak narazie tyle o mnie
Pozdrowionka
Nowy użytkownik
ekh. Jestem Madzia i nie pije od dwoch minut ;P Cześć Łukasz cześć Michał ,miło was poznać ;p
Mieszkam na Matarnii Mam siostrę ( 30 lat
<--- próchno
Mieszkam z Tata, ktory zajebiscie gotuje ;D i psem, ktory puszcza cholernie smierdzące bąki ;/
Mam swoj pokoj ,ktory jest zielony. Bardzo mnie uspokaja i w ogole mam zajebisty pokoj. W moim pokoju mam łozko, podłogę, okno plastikowe, dywanik, jakis segment sie znajdzie, Misiek w ksztalcie prezerwatywy, szafa, w ktorej rura na ktorej wiesza sie wieszaki sie zlamala pod ciezarem moich ciuchow, telewizor na ktorym ogladam jedynie Dlaczego ja? Pamietniki z wakacji i trudne sprawy. Jak widac, ogladam jedynie inteligentne i zyciowe porogramy i razem z aktorami bardzo uczuciowo przechodze ich tragedie. Ledwo co sie otrząsnęłam po tym jak Lucjan z Pamietników z wakacji pomylił bidet z kibelkiem. To straszne ;/
Rowniez pozdrawiam
Administrator
No ja myśle ze ta integracja sie uda jedynie na tych otrzęsinach W Nowej Republice (17paź) , a tak z ciekawości macie juz jakieś plany na sylwestra?
Nowy użytkownik
Chyba Listopada Łukasz;p
Nowy użytkownik
No ja myślę że może w końcu te otrzęsiny wypalą , a co do slywka to jeszcze trochę czasu co nie ;D
Administrator
Plany mówią iż otrzesiny będą 25.11 - niestety jest to nadal w fazie organizacji.
Plakaty pojawią się na uczelni <<<<<--------- takiego emaila dostałem z samorządu
Więc myślę że mimo tego iż ta impreza ma sie odbyć 25/11 to powinniśmy sami coś zorganizować, bo jak się okaże że otrzęsiny nie wypalą, to lepiej mieć jakiś plan awaryjny...
No to słucham i czytam co wam przychodzi do głowy ....
Administrator
No i po otrzęsinach, pozdrawiam tych co byli ;P a co !! imprezka udana także mam nadzieje że nie ostatnia (w tym roku) hehe